​ERHVERVSRENGØRING TIL ALLE TYPER VIRKSOMHEDER

PROFESSIONEL INDUSTRIRENGØRING

​ERHVERVSRENGØRING TIL ALLE TYPER VIRKSOMHEDER
Hos Askepot har vi mere end 20 års erfaring med alle typer af rengøringsopgaver, særligt inden for firmarengøring. Vi gør hver dag rent hos både små og store virksomheder i områderne omkring Herlev, Ballerup, Skovlunde og i København, hvor vi løser såvel enkeltstående opgaver som større og faste opgaver af erhvervsrengøring.

Det kan være en stor fordel at få professionelle rengøringsfolk til at stå for firmarengøring af din virksomhed, især hvis virksomheden består af mange lokaler, som dagligt eller ugentligt trænger til rengøring. Erhvervsrengøring er specielt gældende hos kunder som får mange gæster.

FIRMARENGØRING HANDLER OM TILLID

Vi ved, hvor vigtigt det er, at medarbejderne og kunderne møder rene lokaler. Det skaber troværdighed i forhold til kunderne og et bedre og mere behageligt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Vi ved også, hvor vigtigt det er, at du kan regne med, at vi udfører den firmarengøring vi har aftalt, på det tidspunkt, som vi har aftalt. Det kan du, når du bestiller os til at klare din erhvervsrengøring. Passer det for eksempel bedst, at vi gør rent om aftenen eller om natten, når der ikke er medarbejdere eller kunder til stede, så gør vi gerne det.

HØR MERE OM VORES ERHVERVSRENGØRING

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for firmarengøring, er du velkommen til at ringe til os på telefon 70 25 20 03. Hvad enten det handler om en enkelt rengøringsopgave eller en fast aftale om daglig eller ugentlig rengøring, så finder vi en skræddersyet løsning, der passer præcist til dit behov for erhvervsrengøring.

Vi kan også tilbyde at levere forskellige hygiejneprodukter til din virksomhed. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

MILJØRIGTIG RENGØRING MED GARANTI

Hos Askepot har vi en miljørigtig profil. Vi kan garantere, at vi altid bruger miljørigtige, ikke-ætsende og Svanemærkede rengøringsmidler til alle opgaver.

Når du bestiller rengøring hos os, er du sikret grundighed og rene lokaler.

Vi har opnået:

LAD VORES RENGØRINGSFIRMA KLARE DIN RENGØRING

Vil du høre mere om, hvad vi som rengøringsfirma kan tilbyde, er du velkommen til at ringe på telefon 7025 2003. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og der er penge at spare, hvis du samler flere opgavetyper hos os.

ASKEPOT KØBENHAVN APS

Viggo Barfoeds Alle 50
2750 Ballerup

Telefon: 70 25 20 03
Email: ASKEPOT@ASKEPOT.DK
CVR nr. 35 02 69 91

Se rutevejledning