Skip to main content
ASKEPOT
– EVENTYRLIG RENGØRING

ERHVERVSRENGØRING: VI SKABER ET RENT MILJØ

Hos Askepot ved vi, hvor vigtigt det er, at medarbejdere og kunder møder rene lokaler. Det skaber ikke kun troværdighed for kunderne, men også et mere behageligt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Rengøring kan virke uoverskueligt, hvis der er mange lokaler og kontorer. Det kan derfor være en stor fordel at få professionelle rengøringsfolk til at stå for erhvervsrengøring af din virksomhed, og det kan vi hos Askepot i Ballerup hjælpe med. Vi tilbyder professionel kontorrengøring og andre former for rengøring for erhverv i hele København og omegn samt på hele det øvrige Sjælland.

VI TILBYDER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, og vi løser såvel enkeltstående opgaver som større og faste opgaver.

Alle virksomheder har forskellige behov, og derfor tilpasser vi vores rengøring. Passer det bedst, at vi gør rent sent om aftenen, når der ikke er nogen til stede, så gør vi gerne det.

Du kan altid få fat på os, og selv hvis der opstår et pludseligt behov, så står vi klar. Vi tilbyder desuden fornuftige priser, og vi giver et uforpligtende tilbud med en fast pris på den løsning, der passer til dig og din virksomhed.

VI KLARER DIN RENGØRINGSOPGAVE MED ET SMIL

Hos Askepot har vi mere end 20 års erfaring med alle typer rengøringsopgaver i små og store virksomheder. Vi tilbyder erhvervsrengøring i Ballerup, København og på resten af Sjælland.

Vores team består af dedikerede og ansvarsfulde medarbejdere med en høj arbejdsmoral. Vi lægger stor vægt på at udføre alle opgaver i høj kvalitet og til den aftalte tid.

Det er vigtigt, at du har tillid til os. Der er en fast medarbejder tilknyttet virksomheden, så du vil opleve venlig og personlig kontakt.

KONTAKT OS OG BESTIL PROFESSIONEL ERHVERVSRENGØRING

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for rengøring til erhverv?

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 25 20 03 eller skrive via e-mail til askepot@askepot.dk.

Vi sørger for skinnende rene kontorer og butikker, så medarbejderne kan koncentrere sig om det, de skal. Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.