Askepot

- Eventyrlig rengøring

ASKEPOT
Butiksrengøring2019-06-13T10:04:57+00:00

​​Butiksrengøring i Storkøbenhavn

Overlad rengøringen til os

Askepot tilbyder komplet butiksrengøring i Ballerup, København og resten af Sjælland.

Butikker kræver rengøring af højeste kvalitet, så kunderne føler, der er behageligt at være. Vores effektive hænder giver det bedste arbejdsklima og den bedste butiksrengøring for dig og dine medarbejdere.

I vil uden tvivl kunne mærke forskel, når I ikke længere behøver at udføre jeres butiksrengøring på egen hånd, men trygt overlader det til vores yderst kompetente team. ​
 

70 25 20 03

 

Miljørigtig butiksrengøring i Ballerup og omegn

Vi anvender udelukkende rengøringsmidler af Svanemærket, da det sikrer minimum miljøbelastning og bedre arbejdsforhold for både os og jer.

Svanemærkets rengøringsmidler er milde i brug, ikke-ætsende og giver fornøjelsen af at yde butiksrengøring med omtanke.

Med Askepots hjælp bliver jeres butik funklende ren og kundeindbydende hver eneste dag – uden at du behøver røre en finger.

Vi tilpasser løsningen

Hos Askepot er vores nøgleord fleksibilitet og pålidelighed. Det er vigtigt for os, at I altid kan få fat på os. Vi kan hjælpe jer, selv hvis der opstår pludselige behov for rengøring.

I har en fast medarbejder tilknyttet butikken, så I vil opleve venlig og personlig kontakt.

Vi tilpasser løsningen til jeres butik ud fra jeres forventninger og behov samt vores faglige vurdering. Vi kan gøre rent tidligt om morgenen eller sent om aftenen – lige som det passer jer bedst.
 

butiksrengøring ballerup   butiksrengøring københavn    butiksrengøring i ballerup

 

Kontakt os i dag

Overlad blot jeres butiksrengøring til Askepot! Vi servicerer alle butikstyper, og vi udfører butiksrengøring i Ballerup, København og på resten af Sjælland. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi tager gerne imod jeres opgave.

Kontakt os allerede i dag og få den bedste oplevelse med effektiv butiks-, industri– eller erhvervsrengøring, som vil skabe en behagelig hverdag.

Vi kan træffes på telefon 7025 2003 eller via mail til askepot@askepot.dk.