ASKEPOT

​​Kontorrengøring som medarbejderne vil synes om

Et rent kontormiljø gør en stor forskel i det daglige. Det er rart at vide, at man altid kan regne med at møde op på et rent kontor med en behagelig og frisk luft.

Vi laver en skræddersyet løsning

Når du laver en aftale med Askepot om kontorrengøring, kan du regne med, at vi sørger for skinnende rene kontorer, så medarbejderne kan koncentrere sig om det, de skal.

Vi kan for eksempel lave en fast aftale om kontorrengøring en eller to gange om ugen og derudover en ekstra hovedrengøring nogle gange om året, hvis der er behov for det. Det er helt op til dig. Sammen skræddersyr vi en løsning, der passer til dit behov. Vi kan selvfølgelig også tilpasse det hele undervejs, og du får en fast medarbejder tilknyttet, så det altid er den samme person, der står for din kontorrengøring.

Mange års erfaring med kontorrengøring

Hos Askepot har vi mere end 20 års erfaring i rengøringsbranchen, og vores team består af dedikerede og ansvarsfulde medarbejdere med en høj arbejdsmoral. Du kan derfor regne med kontorrengøring af høj kvalitet, når du bestiller os til en opgave.

Vi arbejder i hele København og også på resten af Sjælland, og du kan regne med, at det altid er til meget rimelige og konkurrencedygtige priser. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7025 2003.